Home English Español
Mis onze nieuws niet! Volg ons en ontdek alles

Marzo 14 2016

Curacao blijft zijn vliegveld verbeeteren

http://www.kkc-curacao.com/cc-e-gates-are-now-being-installed-at-the-airport/

Febrero 26 2016

Curacao of vierde plek onder beste 25 Caribische eilanden

http://www.businessinsider.com/the-25-best-caribbean-islands-ranked-2016-2

Febrero 15 2016

Strand, strand en nog eens strand. Deel 1

https://vimeo.com/155660150

Octubre 07 2015

Toerisme in het Caribisch gebied een toename van 5,8% in de 1st helft van 2015

Het aantal toeristen naar het Caribisch gebied heeft in de eerste helft van het jaar een toename van 5,8% of 800.000 bezoekers in vergelijking met 2014, meldde een verklaring van de Caribbean Tourism Organisation (CTO).
"Schattingen suggereren dat de Caribische industrie het goed doet en we blijven optimistisch dat het op die manier voor de rest van de tweede helft zal blijven. De CTO voorspelt een groei van 5% tot 6% van dit jaar", zegt CTO voorzitter Richard Sealy.
De manager zei dat de Nederlandse Caribische eilanden het meest geprofiteerd hebben van de sterke groei van de vraag, vooral vanuit de Amerikaanse markten en Zuid-Amerika.
De Verenigde Staten blijven de belangrijkste bron markt voor het Caribisch gebied met 7,3 miljoen toeristen tussen januari en juni, een stijging van 5,3% ten opzichte van de cijfers van het voorgaande jaar.
Hij zei dat 2,1 miljoen toeristen uit Canada en 2,6 miljoen toeristen uit Europa het Caribisch gebied bezochten.
Ook waren er 14,8 miljoen toeristen uit landen van Zuid-Amerika en het Caribisch gebied zelf.

Junio 30 2015

Opening van Sambil in Curaçao

Curacao Sambil, Curacao’s eerste grote winkelcentrum, is geopend op 28 mei van dit jaar, met muziek, dans en exposities. De openingstijden zijn van maandag tot zaterdag 10:00-21:00 en zondag en feestdagen van 24:00 tot 20:00 Zeker, wij zijn zeker dat dit een impuls aan de ontwikkeling van het eiland zal geven.

Junio 04 2015

Nieuwe Trainer van het Football team in Curaçao

Patrick Kluivert, superstar uit de gouden generatie van de negentiger jaren van Ajax en daarna Barcelona, daarna als assistant van Louis van Gaal verbonden aan het nederlands elftal van het WK van vorig jaar in Brazilie, is nu als bondscoach verbonden aan het nationale elftal van Curacao dat zich tracht te plaatsen voor het WK 2018 in Rusland.

Octubre 09 2013

Curacao een van de 10 beste Caribische snorkelen plekken

Curacao is door ‘Frommers.Com’ uitgeroepen tot een van de 10 beste Caribische snorkelen plekken.

De website ‘Frommers.com’ koos Curaçao als een van de 10 beste snorkel locaties ter wereld.

Volgens Frommers.com, is in tegenstelling tot Curaçao’s dorre land, het onderwater leven dat het eiland heeft rijk en spectaculair. De bekendste snorkel plekken, in het Curaçao ‘Underwater Marine Park’, zijn gelegen langs de zuidkust van Curacao van ongeveer 20 km (12 mijl) ook zijn er vele andere snorkel plekjes te vinden. Gezonken schepen, koraalgebieden van hard en zacht koraal, en miljoenen vissen zijn een traktatie voor de snorkelaar's.
Bron: Curacao Chronicles


Voor meer informatie, klik hier